Skip to main content
Rate this post

تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار

تفاوت بین اسید سیتریک خشک(بدون آب-anhydrous)  و اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) در بی آب یا آبدار بودن آن نیست.

تفاوت بین اسید سیتریک خشک و آبدار در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد.

دانه بندی اسید سیتریک آبدار به شکل کریستالی اما اسید سیتریک خشک به صورت یک پودر است .

تفاوت دیگر اسید سیتریک خشک و آبدار در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.

تفاوت دیگر اسید سیتریک خشک  و مونوهیدرات این است که اسید سیتریک بی آب فاقد آب تبلور می باشد در حالی که اسید سیتریک مونوهیدرات یک مولکول آب در پیوند با یک مولکول اسید سیتریک دارد.

کاربرد اسید سیتریک خشک متبلور با آب گرم بیشتر در تنظیم کردن اسید و طعم دهندگی، افزودن عطر مطبوع، نگهدارندگی و درخشش مطلوب (پوشش میوه های یخچالی) میباشد.

کاربرد اسید سیتریک آبدار را می توان به استفاده در آب میوه ها یا همه مایعاتی که به طعم ترش نیاز دارند اشاره کرد.

فروش اسید سیتریک آبدار :

شرکت مینا تجهیز آریا در زمینه واردات و فروش اسید سیتریک آبدار فعالیت می کند ، برای اطلاع از قیمت اسید سیتریک با ما در ارتباط باشید.

Difference between dry and juicy citric acid There is no difference between dry (anhydrous) citric acid and aqueous citric acid (monohydrate) in that it is dehydrated or hydrated. The difference between dry and juicy citric acid in mesh is their granulation. Granular citric acid is granular in crystalline form but dry citric acid is in powder form. Another difference between dry and aqueous citric acid is in their processing. Monohydrate (aqueous citric acid) is formed from the crystallization of cold water and that hydrate (dry citric acid) is formed from the crystallization of hot water. Another difference between dry citric acid and monohydrate is that anhydrous citric acid lacks crystallization water, while citric acid monohydrate has a water molecule attached to a citric acid molecule. The use of dry citric acid crystallized with hot water is more in regulating acidity and flavoring, adding pleasant aroma, preservation and optimal shine (covering of frozen fruits). The use of hydrated citric acid can be used in fruit juices or all liquids that need a sour taste. Sale of hydrated citric acid: Mina Tajhiz Aria Company is engaged in the import and sale of hydrated citric acid. For information on the price of citric acid, contact us.

 

تماس بگیرید