Skip to main content
Rate this post

درباره اسید سیتریک و اسید اسکوربیک

اسید سیتریک و اسید اسکوربیک هردو جز اسیدهای آلی طبیعی ضعیف هستند

اسید سیتریک و اسید اسکوربیک هر دو به طور طبیعی در برگ های تازه ، میوه ها ، سبزیجات ،  بخصوص در میوه های مرکبات مانند پرتقال ، لیمو و اهک وجود دارد.

هردو اسید دارای خواص تغذیه ای هستند و معمولا در مواد غذایی و بعنوان نگهدارنده مورد استفاده واقع میشوند ،

سردرگمی زیادی در مورد تفاوت بین اسید سیتریک و اسید اسکوربیک  وجود دارد.

در این پست ، تفاوت بین اسید اسکوربیک و اسید سیتریک از نظر کاربردها و سایر خصوصیاتشان مورد بررسی  قرار میدهیم.

تفاوت های بین اسید سیتریک و اسید اسکوربیک:

از تفاوت های که بین این دو ترکیب وجود دارد از جمله تفاوت در طعم این دو اسید.

اسید اسکوربیک یک اسید آلی ضعیف است که به طور طبیعی وجود دارد و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد اما اسید سیتریک یک اسید tribasic آلی ضعیف است

اسید اسکوربیک دارای ویتامین C و ویتامین ضروری مورد نیاز بدن است اما سیتریک اسید در ویتامین نیست.

تفاوت اصلی اسید اسکوربیک و اسید سیتریک در این است که اسید اسکوربیک یک ویتامین محلول در آب است با فرمول شیمیایی C6H8O6 دارد در حالی که اسید سیتریک دارای یک اتم اکسیژن بیشتر از فرمول اسید اسکوربیک است و فرمول شیمیایی آن C6H8O7 می باشد.

شکل ظاهری اسید اسکوربیک به رنگ سفید یا زرد کمرنگ اما اسید سیتریک ماده ای کریستالی جامد سفید رنگ است .

منابع طبیعی غذایی اسید اسکوربیک در سبزیجات برگ سبز ، میوه ها و سبزیجاتی  که به رنگ سبز و یا زرد هستند مانند انگورفرنگی هندی ، موز ، پرتقال…موجود است و در منابع طبیعی غذایی  سیتریک اسید در لیمو، اهک ، گریپ فوروت ، لیموناد و پرتقال و آب پرتقال موجود است .

کاربردهای اسید اسکوربیک بعنوان یک انتی اکسیدان قوی ، به عنوان

یک ماده نگهدارنده مواد غذایی و غیره و کاربردهای سیتریک اسید بعنوان عامل نگهدارنده مواد غذایی و بعنوان عامل چلاته کننده و تمیزکننده استفاده می شود .

مینا تجهیز آریا آمادگی خود را در فروش اسید سیتریک آبدار مونوهیدرات در کلیه صنایع با بهترین قیمت رقابتی اعلام می کند. 

تماس بگیرید