Skip to main content
5/5 - (3 امتیاز)

گلیسرول چیست ؟

گلیسرول یا گلیسیرین یک نوع ماده شیمیایی است که در بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی و شیمیایی دخالت دارد. این ماده در ساختار سلول ها و بافت های زنده حضور دارد و نقش مهمی در حفظ سلامت و عملکرد صحیح بدن انسان دارد.

گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر ،آب از دست داده به آلدئید دودکننده با بوی بد که بینی انسان را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود.

خصوصیات گلیسرول

فرمول مولکولی         C۳H۸O۳

جرم مولی       ۹۲٫۰۹ g mol−۱

شکل ظاهری   clear colorless liquid

hygroscopic

بوی     odorless

چگالی ۱٫۲۶۱ g/cm3

دمای ذوب       ۱۷٫۸ °C, 291.0 K, 64.0 °F

دمای جوش     ۲۹۰ °C, 563 K, 554 °F

ضریب شکست (nD) 1.4746

گرانروی        ۱٫۴۱۲ Pa·s

Glycerol

Compounds

Glycerol, also called glycerine or glycerin, is a simple triol compound. It is a colorless, odorless, viscous liquid that is sweet-tasting and non-toxic. The glycerol backbone is found in lipids known as glycerides. Wikipedia

Formula: C3H8O3

Density: 1.26 g/cm³

Molar mass: 92.09382 g/mol

IUPAC ID: propane-1,2,3-triol

Boiling point: 290 °C

گلیسرول به عنوان یک قند الکل ۳ کربنه شناخته می‌شود و در بسیاری از مواد غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی، داروها و صابون ها استفاده می‌شود. این ماده به عنوان چسبنده، رطوبت رسان، نرم کننده و حفظ رطوبت پوست استفاده می‌شود.

علاوه بر این، گليسيرول به عنوان يك منبع اصلي تغذيه براي تجزيه پروتئين ها در خلايا استفاده مي شود. همچنین، گليسيرول در فرآورده های غذایى نظیر شکلات، کیک و بیسکویت به عنوان یک عامل نرم کننده و رطوبت رسان استفاده می‌شود.

گلیسیرین مرک

نام ماده: Glycerol 85%

کد محصول مرک: ۱۰۴۰۹۴

درصد خلوص:           Reag. Ph Eur

قابلیت محلول شدن:     (۲۰ °C) soluble

نقطه جوش:     >130 °C (1013 hPa)

درجه ذوب:     -۱۰ °C

انبوهی:          ۱٫۲۳ g/cm3 (20 °C)

میزان اسیدی:   ۵ (۱۰۰ g/l, H2O, 20 °C)

نقطه اشتعال:   ۱۹۹ °C

 

شرکت مینا تجهیز آریا  فعال در زمینه فروش اینترنتی مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی، آماده ارائه خدمات در حوزه فروش محصولات شیمیایی با کیفیت عالی، قیمت مناسب و در مقادیر دلخواه به مشتریان می باشد.

تماس بگیرید