ساکارز|ساکارز مرک
ساکارز Sucrose یک ترکیب آلی است که خاصیت شیرین دارد. ساکارز به شکل پودر سفید رنگ شیرین و بدون بو است که نقش بسیار مهمی در تغذیه انسان و تامین انرژی مورد نیاز موجودات زنده دارد.
این ترکیب آلی دیساکاریدی است که از گلوکز و فروکتوز تشکیل و با فرمول C۱۲H۲۲O۱۱ شناخته میشود.
ساکارز در نیشکر و چغندر قند یافت میشود.
ساکارز مرک
نام فارسی: ساکارز مرک
در پکیج های: ۵ کیلویی*۲۵ کیلویی*
نام ماده: Sucrose
کد محصول مرک: ۱۰۷۶۵۳
درصد خلوص: Ph Eur,BP,JP,NF
اسم دوم: Cane sugar, Saccharose
کین شوگر،ساکارز
فرمول: C12H22O11
C A S NUMBER: ۵۷-۵۰-۱
مولار: ۳۴۲٫۲۹ g/mol
قابلیت محلول شدن: (۲۰ °C) soluble
درجه ذوب: ۱۶۹ – ۱۷۰ °C
میزان اسیدی: ۷ (۱۰۰ g/l, H2O, 20 °C)